boardmaker v 6

Opgrader til den nyeste version, og spar penge!

Bruger du allerede et produkt fra Boardmaker®-familien til at gøre undervisningen sjovere, men er produktet uddateret? Så læs mere om, hvad du kan spare ved at opgradere dit nuværende produkt til en helt ny og opdateret version – Boardmaker® v. 6!

Med Boardmaker® v. 6 kan du understøtte symbolbaseret undervisning, aktivitet i klasselokalet samt sociale færdigheder hos elever med indlæringsvanskeligheder. Boardmaker® v. 6 giver undervisere mulighed for at skabe en bred vifte af materialer med de mange brugervenlige og tidsbesparende værktøjer og funktioner. Boardmaker®v. 6 inkluderer mere end 4500 billedsymboler (PCS™) i både farve og sort/hvid, så mulighederne for undervisningsforløb er endeløse! Læs mere om Boardmaker v. 6 her.

For at opgradere til den seneste softwareversion af Boardmaker® skal du blot sende din nuværende software til nedenstående adresse:

Dal-Pres ApS

Sleipnersvej 1

4600 Køge

Når vi har modtaget din ordre, sender vi opgraderingssoftwaren retur, og så har du den nyeste og bedste indlæringssoftware fra Boardmaker® inden for få dage!

Fortæl andre om Boardmaker

Boardmaker® v.6

Skab lærerige og kreative materialer på tryk med den mest populære indlæringssoftware på markedet!

Læs mere her Bestil her

PCS™ Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

Udvid din samling af billedesymboler med denne omfattende tillægspakke - alle dine favoritter samlet i én!

Læs mere her Bestil her

Boardmaker® with Dynamic Speaking Pro v. 6

Augmentativ og alternativ kommunikationssoftware udviklet til individer udfordret af tale- og sproghandicap. Omdan din computer til et kraftfuldt og effektivt indlæringsværktøj!

Læs mere her Bestil her

Har du spørgsmål til dette produkt?

Skriv til os vi hjælper dig gerne