boardmaker v 6

Skab spændende og udfordrende materiale til elever på alle niveauer med Boardmaker® v. 6. Mulighederne er endeløse, og kun fantasien sætter grænser!

Boardmaker® v. 6 softwaren er den mest populære indlæringssoftware blandt lærere, talepædagoger og paraprofesionelle. Med Boardmaker® v. 6 kan du skabe spændende trykte materialer som kommunikationstavler, sociale handlingssekvenser, visuelle skemaer og tidsplaner. De mange brugervenlige værktøjer og funktioner gør det nemt og hurtigt at designe dit eget materiale og tilrettelæge undervisningen, som du ønsker. Med mere end 4.500 billedsymboler (Picture Communication Symbols – PCS™), som understøttes på mere end 44 sprog, kan du frit vælge emner, etiketter, farver, sprog og meget mere, så dine elever kan nå klasseværelsets mål – uanset niveau.

Boardmaker® v. 6 er navnligt god til at styrke læring og kommunikation hos elever med særlige behov. Underviserne har mulighed for at skabe en bred vifte af lærerigt materiale ved hjælp af de mange brugervenlige og tidsbesparende værktøjer og funktioner i Boardmaker® v. 6. Udover at styrke de uddannelses- og adfærdsmæssige samt sociale og funktionelle færdigheder hos eleverne, er Boardmaker® v.6 udviklet til at sparre og reducere den tid, underviserne normalt skal bruge på at tilrettelægge et pensum, der opfylder elevernes individuelle behov.

Med Boardmaker® v. 6 får du mere end 4.500 billedsymboler (PCS™) i både farve og sort/hvid og over 350 printklare templates til at starte med. Du kan bruge dem, som de er, modificere eller lave dine egne. Med Boardmaker® v. 6 er du godt i gang!

 

Specifikationer:

Windows systemkrav:
Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10
Hukommelse: Minimum 256 MB 
Harddisk: 1 GB
CD-ROM drev: Ja

Mac systemkrav:
Mac OS X 10.4.11 eller nyere – Kompatibel med Mac OS 10.7.X (Lion)
Hukommelse: Minimum 256 MB
Harddisk: 1 GB
CD-ROM drev: Ja

Fortæl andre om Boardmaker

Boardmaker® v. 6 Softwareopgradering

Er din Boardmaker® software uddateret? Så byt den her og få rabat på den den bedste og nyeste softwareversion!

Læs mere her Bestil her

PCS™ Classic: 2000-2012 Addendum Bundle

Udvid din samling af billedesymboler med denne omfattende tillægspakke - alle dine favoritter samlet i én!

Læs mere her Bestil her

Boardmaker® with Dynamic Speaking Pro v. 6

Augmentativ og alternativ kommunikationssoftware udviklet til individer udfordret af tale- og sproghandicap. Omdan din computer til et kraftfuldt og effektivt indlæringsværktøj!

Læs mere her Bestil her

Har du spørgsmål til dette produkt?

Skriv til os vi hjælper dig gerne